Zeneladik Hajós Andrással a Bárka Színházban 2011. november 26.

Zeneladik – zenés ismeretterjesztő előadás Hajós Andrással, Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával havonta a Bárka Színház Cseh Tamás termében (kb. 1,5 órás foglalkozás). 

A MeseLadik gyermek-szín-játék sikerén felbuzdulva idén ősszel elindult új, gyermekeknek (és szüleiknek) szóló zenés foglalkozásunk, a ZeneLadik. Ezen a rendhagyó „zeneórán” senkinek sem kell csöndben maradnia, sőt nem kell egyenesen ülve, ijesztő kérdésekre válaszolni sem. A Zeneladikot Hajós András kormányozza, az első tiszt Fekete-Kovács Kornél és a legénység a Modern Art Orchestra segítségével. Erre a bő egy órára zeneszerzővé, dalszövegíróvá vagy előadóvá válhat minden gyermek, aki ehhez kedvet érez. A hétvégi zenés délelőttökön úgy ismerkedhetnek meg egy komplett jazz big band hangszerparkjával, a hozzájuk tartozó muzsikusokkal és a zeneszerzés kulisszatitkaival, hogy közben semmiben sem kell, de sok érdekes dologban részt lehet venni. 

Ön például meg tudja állapítani, hogy gyermeke képes-e jazz slágert hangszerelni? Ha kíváncsi a válaszra, tartsanak velünk egy utazásra!

6 éves kortól ajánljuk!

Ha az előadás után gyermeke továbbra is ellenáll, Ön akkor is eljöhet a Modern Art Orchestra egész estés koncertjeire. Figyelje műsorunkat! (Csak nehogy a baby sitter is értesüljön róla…)

Bárka Színház

Bp., 1085 Üllői út 82. Tel. 303-6506

Bárka Színház jegypénztár (cím u.az)

Nyitva: H-P 16-19 óráig, hétvégén előadás előtt 2 órával.

Telefon: 303-6505, e-mail: jegy@barka.hu

Vélemény, hozzászólás?