Szabad játékos legjobb gyümölcs nyerőgépek

  1. Mobil Játék a Jet Kaszinó: Játssz Bárhol, Bármikor: A Siru együttműködött az összes helyi mobilszolgáltatóval 3 országokban, hogy szabadon barangolhasson anélkül, hogy kockáztatná hitelkártyáit vagy bankszámlaadatait.
  2. Flexepin Kaszinó: Tippek és Trükkök a Sikerért - Azonban, nem garantálják a győzelmet.
  3. Vulkan Kaszinó: Az Online Kaszinók Jövője: Míg a BetMGM az első szerencsejáték-társaság, amely ezt megtette, remélhetőleg sokáig nem lesz az egyetlen ilyen társaság.

Kaszinó bónusz szerencsejáték ingyen játék

Játékok Kaszinó: A Legjobb Játékok Nyerni
Hihetetlen grafikával, izgalmas filmzenével, valamint hihetetlen bónusz funkciókkal rendelkezik, amelyek nagy nyereményeket fognak elérni.
Jeton Kaszinó: Hogyan Kezdj El Játszani és Nyerni
A kaszinó stabilnak tűnik, és a bónusz ajánlatok figyelemre méltóak.
A kaszinó korlátozza a kifizetéseket.

Online kaszinó blackjack játék ingyen

Guru Kaszinó: Milyen Gyakran Frissülnek a Játékok? Vélemények és Értékelések
A progresszív jackpot nyerőgépek, mint például a két legjobb Microgaming nyerőgép-Mega Moolah és Major Millions-ugyanúgy működnek, mint a sorsjegyek, abban az esetben, ha általában egy mega nyeremény kapcsolódik, de rengeteg kicsi is.
Zet Kaszinó: A Legjobb Online Kaszinók Alternatívái
A kaszinóban viselt maszkok eltávolíthatók dohányzás vagy italfogyasztás céljából, de az éber biztonsági őrök járőröznek a kaszinókban, emlékeztetve mindenkit, aki ideiglenesen eltávolította maszkját, hogy helyezze vissza a helyére.
Lemon Kaszinó: A Bónuszok és Promóciók Áttekintése

Zenés és színházi gyerekprogramok a Klebelsberg Kultúrkúriában 2011.08.26-27.

Égvilággá dalolom

2011. augusztus 26. 16:0017:00

A zalaegerszegi Zabszalma együttes zenés műsora

Az erdélyi Kovács András Ferenc és a felvidéki Simkó Tibor költők megzenésített verseit hallhatjuk, melyek már a mai magyar gyermekvers-költészet klasszikus alkotásai közé tartoznak. A csupa muzsika, csupa szín, csupa varázslat rímes-ritmusos versek játékosan, utánozhatatlan nyelvi leleménnyel mutatják be a körülöttünk lévő (mese) világot, az ébredő természetet, s válnak kicsik-nagyok kedvencévé.
„2008 őszén, Zalaegerszegen alakult együttesünk a gyermekeket és családjukat szólítja meg sajátos, talán egyedi stílusban, Nincsenek mesehőseink, a természet csodáit, a növények életét, az évszakok váltakozásával megújuló gyermeki világot kutatjuk.”

Az igazi Ibrinkó

2011. augusztus 26. 17:3018:30

Ignácz Rózsa: Az igazi Ibrinkó – Kálló Béla bábszínháza – Szerbia (Vajdaság)
Játsszák: Körmöczi Petronella és Kálló Béla

Ignácz Rózsa száz éve született erdélyi írónő. Korának ünnepelt színésznője volt, kislánykorától írt, munkáját Benedek Elek mindig támogatta, segítette.

Szép tündérmeséinek első darabja Az igazi Ibrinkó, melyről ő maga a következőket mondja: „Jártomban keltemben sok mesét hallottam, volt olyan köztük, amit szinte készen találtam, erdélyi hazámban nagyanyám talált ki számomra meséket.”

Ignácz Rózsa valamennyi meséjét szép magyar nyelven, élvezetes stílusban mondta, írta, így adta tovább az utókornak gyermekkora értékes örökségét.

Az igazi Ibrinkó című történet az erdélyi havasokba, a Szent-Anna tó környékére röpíti el a közönségét. Ahol végül győz az igazság, miután Ibrinkó, az emberséget vállaló és embernek is maradó tündérfi legyőzi a székelyeket sanyargató kegyetlen és zsarnok óriáskirályt.

Szándékaink szerint szülők és gyermekek egyaránt örömüket lelik a történetben, és az összes magyar lakta területen is megismerhetik az emberséget vállaló igaz Ibrinkó történetét, Ignácz Rózsa kitűnő munkásságának egy szeletét.

Csalóka Péter

2011. augusztus 27. 10:4511:30

Weöres Sándor: Csalóka Péter – Soltis Lajos Színház, Celldömölk – Fringe Fesztivál Klebelsberg díjazottja
Rendezte: Ecsedi Erzsébet

Falusi forgatagba kalauzoljuk ezúttal az apróságokat. A kapzsi, buta bíró megleckéztetésére egy ágról szakadt szegény ember, mesénk főhőse, Csalóka Péter vállalkozik. A falubeliek Pétert segítik, a bírót csúfolják, vidám színpadi életképeket, dalokat, táncokat varázsolnak a néző elé. Péter fondorlatai során eladja a bíró lovát, annak farkát a mocsárba rejtve bizonyítja, hogy az bizony a mocsárba fulladt. A megdühödött bíró üldözőbe veszi főhősünket, akit a kocsmában lel meg egy csodakalapban. A számlát kalapja földhöz vágásával kiegyenlítő Péter kalapjára szemet vet a bíró, ám a vásárlás után már nem működik a mutatvány. Újabb lecke a vízzel főző bogrács, ami azonban nem főz tuskó nélkül, ez újabb vásárlásra motiválja a bírót. Ám a tuskóval sem készül el a gulyásleves, akárhogy is énekel a bíró feleségével és a falubeliekkel. Végső csapás a falu elöljárójára: a „megbékítő” furulya, amely ára már a csillagos eget súrolja. A falu lakói a vagyona gyarapítását egy gonosz rendelettel indítványozó bírót megleckéztetik, elnáspángolják, hiába fújja a „békítő” furulyát asszonykája.

Minden korosztálynak ajánljuk!

Honlap: www.kulturkuria.hu

Vélemény, hozzászólás?