3 új pályázatot írt ki a Budakeszi Vadaspark

Három pályázatot is kiírtunk, melyekre nagy szeretettel várjuk a munkákat. 

Az én vadasparkom pályázat

Vadaspark a jövőben, ahogyan azt elképzelem…
 
Elképzelted már milyen lesz a jövő?

Miben lesz más, mint amiben most létezünk? Milyen állatok és növények élnek majd körülöttünk? Hunyd le a szemed, engedd szabadjára a fantáziádat, és fogalmazd meg maximum 3000 karakterben, milyen lesz a jövő vadasparkja? Minden részletre kíváncsiak vagyunk, alaposan járd be a jövőt és nézz körül: hol található a vadaspark, írd le az ott lakó jövőbeli állatok külsejét, hogy néznek majd ki, mekkora a termetük, milyen színű a bundájuk… (már, ha szerinted lesz bundájuk), mivel táplálkoznak? Minden egyéb érdekes tudnivalót írj le róluk, amit szerinted érdemes megosztani a világgal… a mostanival.

Karácsony a Vadasparkban pályázat


Értesüléseink szerint újra közeleg a karácsony, szerencsére már nem kell sokat aludni, hipp-hopp mindjárt arra ébredünk, hogy ünneplőbe öltözött fenyőfa díszeleg a szobában, mézeskalács illatozik a konyhában, még egy kis türelem, és kedvünkre csomagolhatjuk be-, majd ki az ajándékokat…

 
Legjobban talán a gyerekek számolják a napokat, ezért, hogy gyorsabban repüljön az amúgy – szerintük – ólomcsizmákban cammogó idő, a Budakeszi Vadaspark rajzpályázatot hirdet „Karácsony a vadasparkban” címmel.

 
Fotópályázat

Ha már úgyis nálad van a géped és pont a Budakeszi Vadasparkban kirándulsz, fotózz fotós szemmel! Készíts olyan képet, ami valamitől más – szebb, jobb, érdekesebb, viccesebb, stb. – mint az összes többi a családi albumban!

A téma (minden, ami Budakeszi Vadaspark) és a pillanat adott, csak arra vár, hogy „lelődd”!

A Te fantáziádra, ügyességedre és kreativitásodra bízzuk, hogy milyen módon oldod meg, a lényeg, hogy kép… vagyiskápráztass el bennünket!

Vélemény, hozzászólás?