Állatsziget – május 14-én egész napos családi rendezvény

Madarak és Fák napja

– családi rendezvény az Állatszigeten

2011. május 14. 10-17 óráig

Az Állatsziget az év minden napján izgalmas programokkal várja a kedves látogatókat. Az Állatsziget egységei (Állat-örökbefogadási központ, Háztáji farm, Kisállat simogató, Dísztó, Vadon élő állatok bemutatója, stb.) ingyenesen látogathatók.

Minden évben 5- 6 egész napos családi rendezvényt szervezünk az állat- és természetvédelem neves napjaihoz igazodva (Víz világnapja, Madarak és fák napja, Föld napja, Állatok világnapja, stb.), melyek pontos időpontjait a "Rendezvénynaptár" menüpont alatt találják. Családi rendezvényeinkre a  belépés ingyenes.

Iskolaidényben a hétköznapokon előzetes egyeztetéssel fogadunk óvodás és iskolás csoportokat oktatóprogramjainkra, melyek keretében a gyermekeknek a legkülönbözőbb témákban tartunk rövidebb-hosszabb elméleti és gyakorlati foglalkozásokat szakképzett zoopedagógusunk és meghívott előadóink segítségével. A programokról és költségekről részletesen az oktatóprogramok menüpont alatt olvashatnak.

Az állatok iránt különös érdeklődést mutató gyermekek a "Zoocsemeték" néven életre hívott állatismereti szakkörünkben és nyári táborainkban a  testközelből ismerkedhetnek meg hús-vér állatokkal. Irányításunk mellett gondozhatják az Állatsziget röfögő, csipogó, nyávogó, ugató, bégető és nyerítő lakóit.

Az Állatsziget ugyancsak kitűnő helyszín osztálykirándulások, csoporttalálkozók vagy születésnapok megszervezésére, ahol kitűnő kemencés ínyencségekkel és vidám állatos programokkal varázsoljuk felejthetetlenné a nálunk töltött időt. A részletekről a Szabadidős programok menüponban tájékozódhat.

Ha tevékenységünk elnyerte tetszését, és szívesen venne részt aktívabban az Állatsziget programjain, legyen az Állatsziget Klub tagja!

Regisztráljon honlapunkon és mi rendszeres tájékoztatót küldünk Önnek mindarról, ami az Állatszigeten történik!

Amennyiben további kérdése lenne, vagy szeretne jelentkezni valamelyik programunkra, bátran keresse  zoopedagógusunkat, Albert Lucát, a lenti elérhetőségeken!

Állatsziget, 1048 Budapest, Óceánárok utca 33.

(Forrás: www.rex.hu/index.php/programjaink

Vélemény, hozzászólás?