Angol tábor külföldön – www.nyaritaborkulfoldon.hu

Angol tábor külföldön http://www.nyaritaborkulfoldon.hu/

Ha szeretnéd, hogy gyermeked ne csak fantasztikus élményekkel gazdagodjon idén nyáron, hanem a nyelvtudását is szeretnéd erősíteni – akkor irány egy külföldi junior tábor!

Megbízható külföldi iskolákkal dolgozunk együtt immár 17 éve – tudjuk, mire kell figyelni egy ilyen tábor választásánál. Biztonságos, élménydús, elérhető, hatékony – a nemzetközi környezet inspirálóan hat a gyerekekre, meghozza a kedvüket a további fejlődéshez, a nyelvi fejlődés garantált!

Segítünk megtalálni az elképzelésed szerinti tábort, a választott országban – angol táborok Angliában, Máltán, Írországban vagy akár Amerikában, de ha bátrabb vagy még messzebb is utazhatsz! Német nyelvű táborokat a közelben, Bécsben is tudunk ajánlani, vagy Németországban, fantasztikus környezetben. Ha már túl van a csemete az első nyelven, vagy már elsőre mást választott, akkor spanyol, francia, olasz nyelvterületen is tudunk kipróbált programokat kínálni.

10-20 év közötti fiataloknak kínálunk számos országban biztonságos helyszíneken nyelvi táborozási lehetőséget a nyár folyamán. A gyerekek a nap egy részében a saját nyelvi szintjüknek megfelelő nyelvórákon vesznek részt, tapasztalt tanárok vezetésével. A tábor a nyelvi órák mellett szállást, felügyeletet, teljes ellátást biztosít, igény esetén a repülőtérről megszervezik a transzfert. A rengeteg szervezett kirándulás, játék, vetélkedő, kulturális program, vagy éppen közös filmnézés vagy ’ki mit tud?’ mind idegen nyelven zajlik, a gyerekek észrevétlenül használni kezdik az itthon és kint tanultakat.

Példa kínálatunkból: (további lehetőségekért, ajánlatokért kérjük látogasson el: http://www.nyaritaborkulfoldon.hu/ )

Máltai tábor 13-17 évesek részére:

Elérhető 2015. június 13. – augusztus 30.

Ár tartalmazza: tanfolyam (20 tanóra hetente), választott szállás teljes ellátással, tankönyvek, tananyagok, reptéri transzferek, szabadidős programok, privát iskolabusz naponta, regisztrációs díj, tanári felügyelet, családi elhelyezés, vagy 4*-os hotel.

Családi elhelyezéssel: 525 EUR/hét

Hotel**** elhelyezéssel: 650 EUR/hét

(plusz adminisztrációs díj)

Foglalás heti blokkokban, minimum két hét foglalás. Kezdés a megadott időszakban bármely hétfőn – szabad helyek függvényében. Kérjük érdeklődjön az iroda@masterclass.hu e-mail címen az elérhető szabad helyekről.

Minta program:

 

Nap

Reggel

Délután

Este

Vasárnap

Diákok érkezése

 

 

Hétfő

Teszt

Öböl túra

Welcome Parti

Kedd

Mediterrán Park, delfin show

Tanfolyam

Szabad program

Szerda

Tanfolyam

Beach club

Nemzetközi diák est

Csütörtök

Mdina látogatás

Tanfolyam

Társasjátékok

Péntek

Tanfolyam

Mozi

Szabad program

Szombat

Comino hajókirándulás és Kék Lagúna

Szombati buli

Vasárnap

Szabadnap

Hétfő

Gokart

Tanfolyam

Welcome parti

Kedd

Tanfolyam

Beach Club

Szabad program

Szerda

Valletta és Málta túra

Tanfolyam

Nemzetközi diák est

Csütörtök

Tanfolyam

Sportok

Fesztivál

Péntek

Dél-Málta kirándulás

Tanfolyam

Vízi park

Szombat

Homokos part

Szombati buli

Vasárnap

Hazautazás

 

Vélemény, hozzászólás?