Halász Judittal tér vissza a Családi Akvárium

Tavaszi gyerekprogramok az Akvárium Klubban

A vasárnaponként jelentkező programsorozat április 12-én indul újra, méghozzá a generációk óta legismertebb és legkedveltebb művésznővel, Halász Judittal.

Valószínűleg sem a gyermekeknek, sem a szülőknek, de talán még a nagymamának sem kell sokat magyarázni, milyen fontos szerepet tölt be a hazai kulturális életben a Jászai Mari-díjas illetve Kossuth-díjas színésznő, énekesnő. Halász Judit igazi szórakoztató utazást varázsol koncertjeiből, amelynek szépségét az adja meg, hogy nem kizárólag a gyermekeknek, mindinkább családoknak énekel.   

De érdemes rögtön több hétvégére tervezni, hiszen olyan népszerű előadók sora következik a Családi Akváriumon, mint Gubás Gabi, Apacuka, Szalóki Ági és Dés András duója, illetve Rutkai Bori Bandája. A zenés előadások mellett természetesen idén is sok színes és interaktív programmal várja a gyerekeket az interaktív Bookline játszóház. Az Aqua Bistro pedig gyermek és felnőtt ebéd menüvel is készül a családok számára.

A Családi Akvárium vasárnaponként reggel 10 órakor nyitja meg kapuit és invitálja egy varázslatos délelőttre a minőségi szórakozásra vágyó szülőket és virgonc lurkóikat. Az eseményekre Erzsébet Kártyával limitált számban kedvezményes jegyeket válthatóak. 

Családi Akvárium események 2015 tavaszán:

2015. április 12. Halász Judit @ Akvárium Klub // NagyHall

2015. április 19. Gubás Gabi biomese koncert @ Akvárium Klub // KisHall

2015. április 26. Apacuka @ Akvárium Klub // KisHall

2015. május 3. Szalóki Ági és Dés András @ Akvárium Klub // KisHall

2015. május 24. Rutkai Bori Banda @ Akvárium Klub // Kishall

Vélemény, hozzászólás?