Aranytíz Kultúrház gyermekprogram ajánló 2011.október

Magyar Táncház – minden szombaton

17-18.00 Aprók tánca (vezeti: Redő Júlia)

18-19.00 Játszóház (vezeti: Horti Zoltán)

"Így tedd rá"

Hétfőnként 16.45-17.30

Családi nép játék, néptánc foglalkozás 2-6 év közötti gyerekeknek és szüleiknek. A foglalkozások segítik a gyermekek mozgásfejlődését, gyarapítják szókincsüket, fogalomtárukat. Közösségi élmény során építi gyermeke kommunikációját és társas kapcsolatait. Várnak mindenkit, aki szeret játszani, énekelni, táncolni.

Foglalkozásvezető: Zsótér Boglárka

Csillagszemű Táncegyüttes

Szerda, péntek 16.00-17.00

Szeretettel várnak 3 éves kortól minden olyan gyermeket, aki szeretne megismerkedni a magyar néptánc és népzene hagyományaival a Tímár-módszer segítségével. Információ: 30/950-9137

2011.október 20. 14.00

Kiskobak gyerekszínházi bérletsorozat

Csukás István: Ágacska – a Hangyabanda előadásában

Csukás István műve örökérvényű emberi kérdéseket vet fel, és egyben válaszokat is felmutat, gyermekeknek és felnőtteknek is élvezetes, szórakoztató módon. "Ki vagyok? Kivé lehetek? Mi az igazán fontos az életben?" Ezeken a mindenkit foglalkoztató kérdéseken túl szól még a barátság, a szeretet, az összetartozás, a felelősségvállalás fontosságáról. Mindezt olyan egyszerű bájjal és humorral, hogy észre sem vesszük.

2011.október 29. 11.00

A Brémai muzsikusok – a Szamárfül Projekt előadása

Előfordult már veled, hogy unatkoztál, vagy csak már nem volt annyira érdekes számodra a régi kis játékod? Darabunk főszereplő kislányával is ez történik. De Apa megmutatja, hogy egy kis fantázia és a régi játékok segítségével mennyi érdekes kalandban lehet része mindenkinek. Útjuk során rengeteg vidámságban lesz részük – ilyenkor gyakran dalra fakadnak – de leküzdendő feladat is akad számukra bőven. No de komolyan: mit keres A brémai muzsikusokban Szamár Shrekből, Garfield, Frakk, a gyémántfélkrajcáros Kiskakas, a Tévémaci vagy az Aranyhal a népmesékből? És az Oroszlánkirály, pláne a Nagy Fehér Cápa? Gyere el és kiderül a titok!

Aranytíz Musical Stúdió

Tanítás minden szombaton 9.30-14.15-ig

7-22 éves fiataloknak kínálnak színészmesterség, beszédtechnika, ének, tánc órákat.

Céljuk "Stúdió" formában működni, vagyis nem színészképzőként, vagy iskolaként, hanem olyan, speciális elfoglaltságot jelentő közösséget teremtve a fiataloknak, hogy aki oda jár, amellett, hogy jól érezze magát, fejlődjön beszédkészsége, határozottabb legyen fellépése, gyarapodjon önbizalma.

Tanítanak: Póka Éva, Kiss Anikó, Bakó Gábor, Gebora György

 

Vélemény, hozzászólás?