AVON mellrákellenes séta és egész napos családi rendezvény 2015. Június 06.

Családi programok a mellrákellenes küzdelem jegyében

Számodra ki a legfontosabb nő a világon? Az anyukád? A nagymamád? A legjobb barátnőd? Esetleg már Te magad is édesanya vagy? Most itt az alkalom, hogy megmutasd szeretteidnek: törődsz velük, az egészségük fontos számodra! Csatlakozzatok az AVON mellrákellenes küzdelméhez, töltsetek el együtt egy kellemes napot a nőiesség jegyében, és töltődjetek fel az AVON ingyenes családi programjain!

Az AVON Magyarország 2015. június 6-án, szombaton szervezi mellrákellenes sétáját és egész napos családi rendezvényét, amellyel a mellrák veszélyeire, az önvizsgálat és a kötelező szűrések fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. Tanuld meg az önvizsgálat módszerét, ismerd meg a megelőzés módjait, lazulj, szépülj, töltődj fel sok-sok nőtársaddal együtt!

A szervezők a család minden tagjára gondoltak, hiszen az anyukák mellett egész nap izgalmas programokkal várják az apukákat és a legkisebbeket is. A gyerekek biztosan nem fognak unatkozni, hiszen fellép az Alma együttes, illetve a Salátabár produkció is. A nagyszínpadi koncertek mellett a gyerekeket egész nap óriás társasjáték, lufihajtogató bohóc, ugrálóvár, távirányítós kiasutó verseny és aszfaltrajz lehetőség várja. Az erősebb nem képviselői erőpróbán vehetnek részt, valamint dartsban és csocsóban mérhetik össze erejüket.

A Női Akadémia sátrában egész nap neves előadók, pszichológusok előadásait hallgathatják a hölgyek a női lét kihívásai kapcsán. Az AVON Életmód sátor programjain a résztvevők hasznos tippeket kaphatnak a sminkeléshez, arcápoláshoz, helyes étkezéshez, stílusos öltözködéshez, de még a családi fotók elkészítéséhez is. Az Asztrológia sátorban grafológus és jós fogadja a vendégeket, az AVON Szépség sátorban pedig egész nap sminkeléssel és lakkozással várják a hölgyeket. A napot a család közösen zárhatja: a nagyszínpadon Tóth Vera, Vastag Csaba és a Back II Black lépnek fel.

A szórakoztató programok mellett érdemes csatlakozni a 13:30-kor kezdődő mellrákellenes sétához, amellyel az AVON a betegségre szeretné felhívni a figyelmet. A menet a Széchenyi István térről indul, és a Lánchídon valamint az Erzsébet hídon halad majd keresztül.

„Magyarországon évente 6-7 ezer nőnél diagnosztizálnak emlőrákot, és több mint évi 2000 haláleset írható a betegség számlájára. Szinte nincs olyan ember, aki a családja, a baráti vagy az ismeretségi köre révén ne lenne érintett. Fontos, hogy mi nők, édesanyák odafigyeljünk magunkra, hiszen fontos szerepünk, feladatunk van. A társunk, a gyermekeink számítanak ránk!– mondta Végh-Kósa Anita, az AVON Magyarország kommunikációs vezetője. „Bízunk benne, hogy az idei sétára minél több férj, társ és gyermek kíséri el az anyukákat, ezzel is jelezve, hogy fontosak számukra, hogy odafigyelnek rájuk és az egészségükre.”

Helyszín: Budapest V. kerület, Széchenyi István tér

Időpont: 2015. június 6. (szombat), 10:30-18:30 (a Séta maga 13.30-kor kezdődik)

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.avonanokert.hu oldalon lehet. Az AVON sétára 50%-os alkalmi menettérti kedvezménnyel váltható belföldi vonatjegy.

Bővebb információ és részletes program: www.avonanokert.hu

Vélemény, hozzászólás?