Családi kaleidoszkóp – A Nemzeti Erőforrás Minisztérium fotópályázata

 Családi kaleidoszkóp

Állítsuk össze az európai családok közös fotóalbumát!

család

Küldje be családja legszebb pillanatát megörökítő fotóját, amelyből kiderül: család nélkül lehet élni, de nem érdemes!

Mutassuk be az európai családok sokszínűségét, hogy kiderüljön: a család a legnagyobb érték, éljünk bárhol Európában. Olyan privát pillanatokat, megörökített élményeket várunk, amelyeket a családok hajlandóak megosztani a szélesebb közvéleménnyel is, hogy mindenki lássa: a család a legfőbb boldogság forrása. A pályázatra megküldött családi emlékképekhez egymondatos képaláírást is várunk (ami lehet egy üzenet a még családalapítás előtt álló fiataloknak, esetleg, hogy mikor, hol és milyen alkalomból készült a felvétel, miért ez a legszebb pillanat a számukra).

Beküldési hatáidő: 2011.május 15.

A fekete-fehér vagy színes képeket elektronikusan, nagy felbontásban várjuk jpg, pdf vagy tif formátumban a sajtofoosztaly@nefmi.gov.hu címre.

Az értékeléshez a megfelelő méret a min.2000 x 3000 pixel, 1.5 MB. A zsűrizést követően a nyertes képeket a publikáláshoz szükséges nagyobb méretben is bekérjük. Egy pályázó legfeljebb 3 fotóval nevezhet.

A Családi Kaleidoszkóp előzsűrizett képei a www.kormany.hu kormányzati portálra is felkerülnek majd, ahol szavazni lehet a legmeghittebb pillanatot megörökítő képekre.

 

A beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki. A legtöbb szavazatot kapott képeket díjazzuk és a nagyközönségnek is bemutatjuk.

(Forrás: www.kormany.hu/hu/dok)

 

 

Vélemény, hozzászólás?