Digitelló rajzpályázat kicsiknek és nagyoknak

Digitelló rajzpályázat 2011 tavasz

Korosztály

óvodás
alsós (1-4 osztály)
felsős (5-8 osztály)

Pályázat beküldési határidő

2011-10-31

Eredményhirdetés

2011-11-15

Díjazás

1. díj 5 000 Ft értékű vásárlási utalvány
2. díj 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány
3. díj 25 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Rövid leírás

2011 tavaszán új pályázatot írtunk ki. A http://www.digitello.eu oldalon található mesék alapján (Pálnagy László: Digitelló Holli-Bolliában és Pálnagy László: Digitelló Hómolypumpiában) várunk számítógépes technikával készült mesejeleneteket. A pályázat kezdőnapja: 2011. március 05.

A rajzokat bármelyik rajzoló programmal készíthetitek. A fájlméret 2 Mb alatti legyen. A két on-line mesében (ill. az oldalról letölthető pdf formátumú mesekönyvekben) lévő illusztrációk másolatai vagy azok átdolgozásai nem vesznek részt a pályázatban. Természetesen a részbeni hasonlóság már nem kizáró ok. Kézi rajzokat is elfogadunk beszkennelve, vagy más módon digitalizálva. Ezek ne legyenek nagyobbak A/4 méretnél.

Beküldést kizárólag on-line úton fogadunk el: rajzpalyazat@digitello.euAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Az e-mail feltétlenül tartalmazza a mese címét, a neved és a korod. A tárgy sorban szerepeljen az, hogy "Digitelló gyermekrajz pályázat". Ne felejtsd mellékletben csatolni az alkotásodat!

Korhatár: 3-14 év

A beküldött rajzok megjelennek a Digitelló On-line galériájában, ahol a látogatók szavazatai alapján fogunk dönteni.Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

(Forrás: www.palyazatsugo.hu/palyazatok/item/digitello-rajzpalyazat-2011-tavasz)

Vélemény, hozzászólás?