Egyre többen nyitnak a baba-mama angol felé

Korábban már olvashattatok arról, miért is hasznos, ha gyermekünket már az első években megismertetjük egy második nyelvvel a magyar mellett! A játékos idegennyelv átadás egy örömteli és kötetlen módja az angollal való ismerkedésnek, ami új színt visz a megszokott hétköznapokba!

A Rhyme Time angol zenebölcsi órákat az elmúlt években többen választották heti rendszeres délelőtti programnak. Az ölbéli játékok, dalok és mondókák segítségével új játékötleteket vihetnek haza az anyukák, amiket aztán labdázás, legózás, pancsizás, vagy akár egy elhúzódó pelusozás (tudjuk milyen az!) alkalmával bevethetnek!

Idén ősszel már 9 különböző időpontban indulnak Rhyme Time illetve Jump&Fun órák Budapesten, mely utóbbira már az örökmozgó ovisokat várják zenés angol tornára! Mivel ez egy új műfaja a délelőtti/délutáni gyerekprogramoknak, ezért ingyenes lehetőség adott az órák kipróbálására az őszi szezon kezdetekor!

Ha Te is kíváncsi lettél, hogyan tölthetsz el fél órát gyermekeddel, mialatt együtt ismerkedtek a modern és klasszikus angolszász gyermekirodalom legkedveltebb dalaival, próbáljátok ki ti is a Rhyme Time angol zenebölcsi ingyenes nyílt óráit

www.rhymetime.hu

Petri Barbara: 06/70 611-4439

FB: https://www.facebook.com/rhymetimebudapest

Vélemény, hozzászólás?