Gyereknap az Erzsébet téren! Minden vasárnap Családi Akvárium!

Családi Akvárium címmel október 5-től minden vasárnap a gyerekek és szüleik vehetik birtokba az Erzsébet téri Akvárium Klubot, ahol koncertek és játszóház fogadja őket. A helyszínen működő AQUA BISTRO étteremben a belépőjegy ára teljes egészében levásárolható! 

A Családi Vasárnap – a Shopline támogatásával Budapest új, vasárnaponként jelentkező eseménye, ahol a totyogós bébi és a lelkes kiskamasz is megtalálja a számára kedves programot.
A sorozat első napján, október 5-én Szalóki Ági élő, interaktív gyerekjátékában népdalfeldolgozásokat és verseket énekel, többek között József Attila, Tamkó Sirató Károly, Weöres Sándor és Szabó T. Anna tollából.
A gyerekeknek, családoknak szóló koncert valójában egy zenei képességfejlesztő játékokkal, énekkel és tánccal, melyet ezúttal Dés András zenei polihisztor produkciója színesít.

A zenés foglalkozás mellett sok más érdekes játéknak is helyet ad az Erzsébet téri Akvárium Klub. Lesz babakonyha, játékos KRESZ pálya, játszó- és olvasósarok, valamint különféle kreatív játékok bemutatója.
A belépőjegy 700 forintba kerül, ám a 2 év alatti gyermekek számára ingyenes. Ugyanakkor a belépőjegyek ára a helyszínen teljes egészében lefogyasztható, ha a család az Aqua Bistroban, az Akvárium Klub saját éttermében ebédel.

Végre egy belvárosi hely, amivel a gyermekes szülők is rendre tervezhetnek! A Családi Akvárium reggel 10 órától minden vasárnap kinyitja kapuit, és az állandó foglalkozások mellett olyan fellépőkre lehet számítani, mint Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Bíró Eszter Állati Zenés ABC-je  és az Apacuka zenekar lemezbemutató gyermekkoncertje. Jó lesz úgy kimozdulni, hogy a végén a szülő is elégedett.

Vélemény, hozzászólás?