Gyerekprogramok, Szalóki Ági koncert a Millenárison 2012. február 26.

2012. február 26., vasárnap, 10.00, Fogadó

 

A 10 perc egyensúly fesztivál tízperces villámelőadásokon és bemutatókon keresztül igyekszik bemutatni lehetőségeket, módszereket az egyensúly megtalálására. A testi egészség, a stresszkezelés, a lelki stabilitás mind fontos témája a fesztiválnak, amelyekről szakemberek foglalják össze 10 percben tudásuk lényegét.

10.00-14.00 Gyerekprogramok
14.00-18.00 Villámelőadások, bemutatók
18.30-19.30 Szalóki Ági jótékonysági koncert 

Mind gyakrabban beszélünk egyensúlyvesztésről, stresszről, az egészség hiányáról, holott számos eszköz áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy megtaláljuk a stabilitást és harmóniát életünkben.

Mindenki számára megvalósítható olyan életvitel, ami alapja lehet egy boldogabb, teljes életnek!

Támogasd a Fesztivált megjelenéseddel!
Sőt! Tarts te is jógabemutatót!
Van-e nagyszerűbb módszer az egyensúly elérésére, mint a jóga? Ha kedvet érzel hozzá, hogy egy néhány perces bemutató keretein belül megmutasd, te hogyan tudnád kifejezni az egyensúlyt a jóga gyakorlatain keresztül, akkor jelentkezz jógabemutatóra!
2-4 fős csapatokat várunk látványos performance-okkal – a közönség szavazatai alapján értékes díjakkal jutalmazzuk a legjobban sikerült produkciókat!
Jelentkezés: Készítsetek werkfilmet a bemutatóról, töltsétek fel a Youtube-ra, majd küldjétek el a linket az info@jogafesztival.hu címre! A szervezők által leglátványosabbnak ítélt 6 produkció jelenhet meg a rendezvényen.

Jegyárak
Jegyár: 500 Ft

Vélemény, hozzászólás?