Hot Wheels Apák és Fiúk napja a Millenárison 2014. Október 19.

D épület: 10.00

Október 19-én negyedik alkalommal töltik meg a Millenáris D Csarnok tereit a Hot Wheels járgányok, élménydús napot szerezve a kilátogató kis pilótáknak és szüleiknek.

Az Apák és Fiúk Napja a Mattel Magyarország jóvoltából létrejött ingyenes esemény, ahol fiús napot tarthatnak szülők és gyerekeik a Hot Wheels izgalmas világában. Összesen közel 16.000-en vettek már részt a programon az eddigi években, kipróbálva a Hot Wheels újdonságait, és a kiegészítő programokat.

Az októberi esemény során folytatódik a 2014-es év újdonsága, azaz a játékokat már nem csak önmagukban, hanem azokból pályarendszereket, városrészeket felépítve mutatjuk be. Így adunk közösségi, sokakkal megosztható élményt a gyerekeknek és az őket elkísérő szülőknek. A szabad játék mellett a másik főszerep ismét az alkotásé, ahol a kis pilóták saját autóikat színezhetik és állíthatják össze animátorok segítségével, természetesen egyelőre 2 dimenzióban, azaz papíron.

A járgányok mellett kiemelt szerep jut a mutáns szuperautóknak, és a Hot Wheels motorokkal is közeli barátságot köthetnek azok, akik ellátogatnak a Millenárisra.

Az esemény célja továbbra is változatlan: a Mattel Magyarország küldetése, hogy apák és fiaik együtt játszhassanak akár egész napon át kötöttségek nélkül a Hot Wheels Világában.

Mindenkit szeretettel várunk 2014. október 19-én a Millenáris D Csarnokban 10:00-17:00 között, ahol ingyenesen próbálhatják ki a Hot Wheels újdonságait!

További információk:

http://hu.hotwheels.com

A belépés díjtalan!

Vélemény, hozzászólás?