Ingyenes Playmobil kiállítás a Duna Plazában 2015. Május 07-31.

Május 7-31. között a Duna Plaza folyosóit szinte teljesen beterítik majd a kisebb és nagyobb Playmobil figurák!

Playmobil terepasztalokkal, óriás Playmobil figurákkal és szigetekkel találkozhatnak majd azok, akik ellátogatnak hozzánk. 

Lesz itt Kalózkodás, megelevenedik majd a Hercegnő kastélya, egy igazi Iskolaudvar, egy komplett Állatkert annak lakóival, és Tengerparti idill várja az érdeklődőket. Mindemellett pedig a Farmerek világába, Egyiptom kincseibe és a Lovagi korba is betekinthetünk. A terepasztalokon pedig számtalan élethelyzet elevenedik majd meg kicsik és nagyok legnagyobb örömére.

Mi is az a Playmobil?

A Playmobil tulajdonképpen egy szerepjáték, mely egy jellegzetes figurára alapul: ez egy mozgatható fejű, csuklójú- és lábú, néhány centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyermek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet. A Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti. Egy témakörön belül több játékféle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást – akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járműveken át, a nagyobb épületekig.

INTERAKTÍV PLAYMOBIL JÁTSZÓHÁZ

0-12 éves korig várja a gyermekeket a kiállítás ideje alatt a Duna Plaza első emeletén a 125-ös üzlethelyiségben, a J.Press mellett (május 7-31 között) 

MINDEN
Csütörtökön – Pénteken: 16:00 – 19:00
Szombaton: 11:00-19:00

A játszóház használata ingyenes!

Facebook nyereményjáték játékszabályzata letölthető!

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Vegyél részt nyereményjátékunkon!

Május 7-31 között JÁTSSZ és NYERJ!

  1. Keresd szórólapjainkat Információs pultunknál, Üzleteinkben, a Playmobil játszóházban, vagy Játékbox üzletében!
  2. Válaszolj helyesen kérdésünkre, töltsd ki adataiddal a regisztrációs lapodat, végezetül dobd be a színpadon lévő Playmobil urnába!  
  3. Ha helyesen válaszoltál, nincs más teendőd, mint várni a sorsolást!

Amennyiben a szerencse is Neked kedvez, akkor:

Tiéd lehet a 4 x 5000 Ft értékű, vagy a 2 x 10,000 Ft értékű ajándékcsomagok egyike –  a Játékbox jóvoltából.

 

Sorsolás: 2015. június 4. (csütörtök)

Vélemény, hozzászólás?