Állatkerti tábor Budapesten, Zoo tábor 6-12 éveseknek a Fővárosi Állat- és Növénykertben

2015-ben 13. alkalommal szervezi meg a JátékMester Élményprogram a Fővárosi Állat- és Növénykert hivatalos táborát, a Zoo Tábort. A Zoo Tábor a gyerekek és a szülők körében egyaránt népszerű. A legtöbben azért választják gyermekeiknek, unokáiknak ezt a programot, mert a kicsik itt játszva tanulhatnak, miközben a megérdemelt nyári szünetüket töltik.

Programjaink során lehetőségük van arra, hogy közel kerüljenek az állatokhoz, megismerjék szokásaikat, állatkerti tartásukat. Ez azért is fontos, mert így kialakul bennük egyfajta felelősségtudat, hogy óvják, becsüljék az állatokat és a környezetet, amelyben élnek.

A változatos és játékos programok mellett célunk a környezettudatosságra nevelés, az állatvédelem, a természetvédelem fontosságára való felhívás, illetve a játékos tanulás előtérbe helyezése.

A táborban szakképzett pedagógusok és állatkerti szakemberek segítenek az állatok megismerésében. A tábor résztvevői a hét során megismerhetik többek között a Ausztrálház, a Pálmaház és az Elefántház lakóit, a Dél-Amerika kifutó állatait, papagájogat és még több száz másik állatot. Az állatos programok mellett  kézműves foglalkozás és sok-sok játék színesíti a programot.

Idén először két programcsomagot (A, B) állítottunk össze, hogy minden gyermek a neki leginkább tetsző állatokkal találkozhasson közelebbről.  Minden egyes csoportunk az összes állatkerti helyszínre, állatházba ellátogat, azonban az A és B programok esetén más-más előadásokban működnek közre a szakképzett állatkerti gondozók.
Az online jelentkezési felületen a turnus megadása után ki lehet választani, hogy melyik programon szeretne részt venni a nálunk táborozó. Ha mind a két órarend tetszik, akkor a „mindegy” szót kell beállítani. Ilyenkor a korosztályának megfelelő csoportba kerül a gyermek.

A Zoo Tábor napközis tábor.
A tábor naponta 07:30-16:30 között biztosít elfoglaltságot a gyerekek számára.
A tábort 6-12 éves gyerekek számára ajánljuk.

Az nyári tábor időpontjai: 

 • 1. turnus: június 15-19.
 • 2. turnus: június 22-26.
 • 3. turnus: június 29 – július 3.
 • 4. turnus: július 6-10.
 • 5. turnus: július 13-17.
 • 6. turnus: július 20-24.
 • 7. turnus: július 27-31.
 • 8. turnus: augusztus 3-7.
 • 9. turnus: augusztus 10-14.
 • 10. turnus: augusztus 17-19. (3 napos)
 • 11. turnus: augusztus 24-28.

A tábor díja: 59.900 Ft/fő/hét
Állatkerti bérlettel rendelkezőknek: 56.900 Ft / fő / hét
Az augusztusi 3 napos tábor ára: 39.900 Ft / fő / 3 nap
Az angol tábor díja: 65.900 Ft / fő / hét

Az ár tartalmazza:

étkezést napi 3 alkalommal
állatkerti bérlet (amely érvényes: a befizetés időpontjától 2015. december 31-ig)
2 db ZOO TÁBOR póló
1 db esőkabát
3 db fénykép
cirkuszi belépő
év végéig 30%-os kedvezmény az Állatkert Játszóház belépődíjából
változatos programok egész nap

Jelentkezni március 1-től személyesen lehet az Állatkert Játszóházban a teljes részvételi díj befizetésével hétköznap 10:00-17:00 óra között.

A helyszínen csak készpénzes vagy SZÉP kártyás fizetésre van lehetőség, üdülési csekket sajnos nem tudunk elfogadni.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?