JAZZ-RAJONGÓ A GYERMEKEM? – Zeneladik a Bárka Színházban Hajós Andrással

ZENELADIK – zenés ismeretterjesztő előadás Hajós Andrással, Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával havonta a Bárka színház Cseh Tamás termében (Kb. 1,5 órás foglalkozás, 6 éves kortól ajánljuk, 99 éves korig).

A MeseLadik gyermek-szín-játék sikerén felbuzdulva idén ősszel elindul új, gyermekeknek (és szüleiknek) szóló zenés foglalkozásunk, a ZeneLadik. Ezen a rendhagyó „zeneórán” senkinek sem kell csöndben maradnia, sőt nem kell egyenesen ülve, ijesztő kérdésekre válaszolni sem. A ZeneLadikot Hajós András kormányozza, az első tiszt (Fekete-Kovács Kornél) és a legénység (a Modern Art Orchestra) segítségével. Erre a bő egy órára zeneszerzővé, dalszövegíróvá, vagy előadóvá válhat minden gyermek, aki ehhez kedvet érez. A hétvégi zenés délelőttökön úgy ismerkedhetnek meg egy komplett jazz big band hangszerparkjával, a hozzájuk tartozó muzsikusokkal, és a zeneszerzés kulisszatitkaival, hogy közben semmiben sem kell, de sok érdekes dologban részt lehet venni.

Ön például meg tudja állapítani, hogy gyermeke képes-e jazz slágert hangszerelni? Ha kíváncsi a válaszra, tartsanak velünk egy utazásra!

Ha az előadás után gyermeke továbbra is ellenáll, Ön akkor is eljöhet a Modern Art Orchestra egész estés koncertjeire. Figyelje műsorunkat! (Csak nehogy a baby sitter is értesüljön róla…)

JEGYEK A BÁRKA PÉNZTÁRAIBAN VÁLTHATÓK 1300 FORINTÉRT.

Bárka Színház

Budapest, 1082 Üllői út 82.

Tel: 303 6506

 Bárka Színház jegypénztár (1082, Bp., Üllői u. 82.)

nyitva: h-p: 16-19 óráig, hétvégén előadás előtt két órával

tel.: 303-6505 e-mail: jegy@barka.hu

Bárka Kikötő Szervezés és Jegyiroda

(1097, Bp., Ráday u. 37.)h-p.: 10-18 óráig, hétvégén zárva

tel.: 323-1979, 483-1325

e-mail: jegyiroda@barka.hu

Vélemény, hozzászólás?