Sportos pótgyereknap a Tropicariumban 2011. június 04-05.

Az utanpotlassport.hu és a Tropicarium közös szervezésében sportos pótgyereknapok színhelye lesz a Campona üzletközpont szabadtéri területe június 4-5-én 10-től 17 óráig. A rendezvény keretében jó néhány sportágban mutathatják meg ügyességüket a vállalkozó kedvűek: amennyiben teljesítik a kilenc sportos állomásból, valamint egy sportkvízből álló feladatsort, ingyen léphetnek be a közkedvelt trópusi állatkertbe. Azoknak sem kell elkeseredniük, akik valamelyik vizsgán „megbuknak": annyiszor 10 százalék kedvezményt kapnak a belépőjegy árából, ahány feladaton sikeresen jutottak túl.

A sportági bemutatókkal színesített eseményen lesz tréfás fotózás is, és gazdára talál sok-sok ajándék: a Decathlon óránkénti sorsolásán értékes sportszerekkel gazdagodhatnak azok a szerencsések, akik kipróbálták magukat a sportállomásokon. 

A sportágak listája: asztalitenisz, darts, frizbi, görkorcsolyázás, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, lábtoll-labda, taekwondo.

Ügyeskedj, sportolj a cápák és aligátorok árnyékában, hogy minél nagyobb kedvezménnyel, vagy akár ingyen léphess be a Tropicariumba! Találkozzunk június 4-én és 5-én 10 és 17 óra központ a Campona üzletközpont (Budapest, XXII. Nagytétényi út 37-43.) szabadtéri területén!

Vélemény, hozzászólás?