KIDSOASIS védjegy rendszer – Minősített családbarát szálláshelyek

Egy családi utazás megszervezése komoly fejtörést okozhat, nagy előkészületeket igényelhet.

Gyermekekkel utazó szülőként számos kérdést kell mérlegelnünk, mielőtt kiválasztunk egy utazást vagy egy szálláshelyet:

–      Milyen idős gyermekkel merjünk útnak indulni?

–      Kényelmes lesz a szálláshely a gyerekeknek is?

–      Mit fognak enni a gyerekek?

–      Be kell-e csomagolnunk a fél háztartást az útra?

–      Nagyobb gyermekünk, mit fog csinálni, állandóan rajtunk, szülőkön fog lógni?

–      Lesz-e lehetőségünk nekünk, szülőknek is pihenni?

Az új hazai védjegyrendszer, a KIDSOASIS alapvető célja, hogy garanciát nyújtson a családbarát szolgáltatások minőségi színvonalára.  A csatlakozni kívánók felvétele nem önbevallás alapján történik, hanem egy meghatározott – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján.

A jelentkezők többlépcsős minősítés után nyerhetnek jogosultságot a KIDSOASIS szélforgós védjegyének használatára. A tanúsító védjegyet bármely kereskedelmi szálláshely megkaphatja, jelenleg több szálláshely felkészítés alatt van. 

A KIDSOASIS szálláshelyeken az egyedi, gyermekekre szabott szolgáltatások, játszóterek, nagyobb szálláshelyeken tapasztalt animátorok, és a speciális ellátás megteremtik azt a kellemes légkört, melyben mindenki csak örömét leli.

A KIDSOASIS márkanév garantálja a családos utazók számára a professzionális kiszolgálást, biztonságot és maximális figyelmet. A KIDSOASIS tagok közé való bekerülés feltétele a családbarát, szívélyes és kellemes légkör biztosítása mellett egy terjedelmes kritériumrendszernek való megfelelés, melyet a helyszínen rendszeresen ellenőrzünk.

 

Vélemény, hozzászólás?