Kölyökbirodalom fotópályázat a szeretetről

Kölyökbirodalom fotópályázat a SZERETETRŐL

Beküldési határidő: 2011.06.30

Pályázat kiírása: küldd el azt a képet gyermeke(i)dről, családodról, amely szerinted a legjobban fejezi ki a szeretetet, törődést. Lehet színes, fekete-fehér, portré vagy egész alakos, vicces vagy meghitt, szórakoztató vagy elgondolkodtató.

Pályázat célja: megmutatni, hogy a szeretet milyen sokszínű, a család és a gyermek milyen fontos szerepet tölt be életünkben. Tudatosítani az emberekben-magunkban,  hogy az igazán fontos dolgok az életben,  nem tárgyakban, vagy anyagi javakban mérhetőek,  hanem ami/aki nap, mint nap velünk van: gyermekünk, családunk.

Pályázat menete:

1. Gyere és lájkold a Kölyökbirodalom Facebook oldalát  – itt érhetsz el minket: http://www.facebook.com/pages/Budapest-Hungary/K%C3%B6ly%C3%B6kbirodalom/163110380411772

2. Küldd el a képet a palyazat@kolyokbirodalom.hu e-mail címre Jpg formátumban 640×480 pixel méretben. Egy pályázó csak egy képpel pályázhat. A beküldéssel elismered, hogy a beküldött mű a saját tulajdonod, és beleegyezel, hogy azt a Kölyökbirodalom megjelentesse.

3. E-mailben az alábbi adatokat küldd el: név,cím, e-mail cím, mobilszám, s egy pár sort a képről – érdekes történet, miért annyira emlékezetes számodra, s persze a képet se felejtsd el mellékelni.

4. Minden képet feltöltünk a Kölyökbirodalom Facebook oldalára, s ezután már nincs más dolgod, mint hogy gyűjtsd a lájkokat. Legyen tiéd a legszemélyesebb, legjobban kifejező kép!

Pályázat lezárást követően hírdetjük ki a Facebook oldalán a legtöbb szavazatot kapott képet.

 

 

Fődíj: 10.000.- Ft értékű DIDDL vásárlási utalvány, amit a DIDDL webshopban (diddlshop.hu/_welcome/index.html) tudsz levásárolni. A kiválasztott ajándékot ingyenesen postázzuk a nyertesnek.

 

                 

 

A 15 legtöbb szavazatot kapott képet a honlapunkon megjelentetjük.

https://kolyokbirodalom.hu

 

"Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni" (Véghelyi Balázs)

 

 

 


Vélemény, hozzászólás?