Lego családi program a Millenárison 2016. Június 04-05.

 A gyerekek igazi olimpikonokkal készülhetnek az olimpiára

Június 4-én és 5-én aktívan és játékosan készülhetnek a gyerekek az olimpiára, átélhetik az ötkarikás játékok izgalmait a Millenárison, az év legnagyobb hazai LEGO eseményén, a LEGO Store Show és OTP Bank Családi Napokon. A tematikus programok mellett idén is több millió LEGO® kockával, valamint a legismertebb és legnépszerűbb LEGO játékok, valamint olyan olimpiai bajnokok, mint Cseh Laci és Kiss Gergely várják a családokat.

Olimpiai hétpróba

A gyerekek találkozhatnak kedvenc olimpikonjaikkal és maguk is kis olimpikonokká válhatnak! Azok, akik mind a hét versenyszámban megmérettetik magukat, egyedi oklevéllel és ajándékcsomaggal gazdagodnak.

LEGO programok

A LEGO játékbirodalma rengeteg izgalmas, csak a rendezvényen elérhető programmal várja a család minden tagját.

A legkisebbek belecsobbanhatnak a hatalmas, LEGO® DUPLO® kockákkal feltöltött medencébe, vagy az 1 millió kockával feltöltött LEGO® homokozóba. Az ifjú padavanokat LEGO® Star Wars™ építőasztal és akadálypálya várja, de az elszánt építőmesterek megmérettethetik magukat a LEGO® Technic, LEGO® Mindstorms® építőasztalánál is. A LEGO® City és a LEGO mini KRESZ asztalánál játszva-tanulva lehetnek a gyerekek a hétköznapok hősei. A táncos kedvű csemeték megmérettethetik magukat LEGO® Friends táncversenyén is, míg a sebesség rajongói részt vehetnek a LEGO® Ford autóversenyén és kipróbálhatják a legújabb Ford családi modelleket is.

A LEGO Store a felsoroltak mellett még számtalan játékkal várja az érdeklődőket!

Dátum: 2016 . június 4-5.

Nyitva tartás: 10:00 – 19:00

Helyszín: Millenáris Park

Jegyár: Napijegy – 599 Ft (3 év alatti gyereknek ingyenes)

Hivatalos honlap: http://lstore.eu/LegoStoreShow/Hirek

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/159470674450893/

 

Vélemény, hozzászólás?