Lego Ninjago Roadshow 2015. Április 24-25 és Május 8-9-én

Már csak két kisnindzsaképzőn bizonyíthatnak a lurkók!

A nindzsának öltözve érkező gyerekek külön ajándékra számíthatnak a LEGO Ninjago Roadshown

Április 24-25-én és május 8-9-én még próbára tehetik ügyességüket és eszüket a gyerekek, ezzel elismerést és izgalmas ajándékot nyerve az ingyenes, országos LEGO Ninjago Roadshown. A családok minden tagját váró rendezvényeken csapatmunkában, építésben, logikai és egyensúlyozást igénylő feladatokban, egy különleges feladatokat rejtő pályát teljesítve kóstolhatnak bele a lurkók a nindzsák világába. A kétnapos eseményekre érdemes a kicsiknek nindzsa jelmezben érkezniük, garantált ajándékért cserébe*. A kislányokról és a legkisebbekről sem felejtkeztek el a szervezők: őket is rájuk szabott izgalmak várják a helyszíneken. A programsorozat péntekenként és szombatonként, budapesti bevásárlóközpontokban várja látogatóit.

Négy próbán át vezet az út a LEGO Ninjago harcossá váláshoz: május 9-ig hétvégente a nindzsák nyomdokiba lépve tehetnek tanúbizonyságot a gyerekek ügyességükről és éles eszükről, ajándékuk pedig a most visszatérő LEGO Ninjago történet legfrissebb DVD-je, és az elismerés, hogy kisnindzsához méltóan teljesítették az akadálypályát. Kémkedés, egyensúly, csapatmunka és építés – ilyen feladatokon keresztül kapnak ízelítőt a kis látogatók a japán harcművészek kitartást, együttműködést és fizikai erőnlétet igénylő életéből. Az országos, ingyenes roadshow-n szórakoztató programokon keresztül leshetnek be a kisebbek és nagyobbacskák is a Spinjitzu harcművészet szövevényes világába.

A programsorozaton a kisnidzsa képzésen kívül is számos izgalmas program várja a legapróbbakat és kislányokat is.  A próbatételeket teljesítő gyerkőcök garantált jutalomban részesülnek, és a nindzsa jelmezben érkezők is számíthatnak ajándékra*.

A rendezvénysorozat hátralávő időpontjai és helyszínei:

·         Április 24-25.: Budapest, Pólus Center, pénteken 14-19-ig, szombaton 10-19-ig

·         Május 8-9.: Budapest, Allee Bevásárlóközpont, pénteken 14-19-ig, szombaton 10-19-ig

 

*Helyszínenként az első 100, jelmezben érkező kiskorú gyermek kap ajándékot, ha nindzsának öltözve jelentkezik a szervezőknél.

Vélemény, hozzászólás?