Legyél egy napra modell a szülinapodon!

AJÁNDÉK egy mosolyért!

Legyél egy napra modell a szülinapodon! – Kampány az ajándékozás örömének felelevenítése céljából.

A Köő Adrienn professzionális fotóstúdió és a Preston Torta Manufaktúra egy új kampányt indít útjára, amelynek célja, hogy megajándékozzon bárkit, nemtől-kortól függetlenül, aki idén március 25-től meg szeretné örökíteni születésnapját!

Úgy gondoljuk, hogy a jelenkor materiális világában, amikor egyre gyakrabban halljuk/olvassuk nem csak a hírcsatornákon, hanem közvetlen környezetünkben is, hogy mekkora szerepet foglal el életünkben a pénz és az idő hajszolása, szükségszerűek az olyan gesztusok, amelyek arra késztetnek, hogy megálljunk egy pillanatra, és körbetekintsünk lelkünk szemeivel, hogy időt és figyelmet szenteljünk egymásra.

Nagyon reméljük, hogy a jelen kampány nem csak nagyon sok születésnapot ünneplő embernek szerez örömöt, hanem elindít egy folyamatot, amely vírusszerűen terjed majd a városunkban, és ennek is köszönhetően több boldog arcot láthatunk Budapesten.

 

A kampány időtartalma 2013. március 25-től egy éven át tart, ebben az időszakban bárki jelentkezik a "LEGYÉL EGY NAPRA MODELL" facebook oldalán, részt vehet az ingyenes fotózáson.  Sorsolást csak abban az esetben tartunk, ha egy napra több jelentkező van

Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit!

Ez igazán a Te napod!

www. legyelegynapramodell.com

 

Vélemény, hozzászólás?