Mecsextrém Park – Játszótér kicsiknek és nagyoknak!

 

ImagePécstől alig egy ugrásnyira, a város zajától mentes, tiszta környezetben, a lenyűgöző mecseki erdőségben található a Mecsextrém Park, Magyarország egyik legnagyobb kalandparkja. Ez az óriási „erdei játszótér” egyedülálló élményt kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, így Pécsen vagy környékén járva semmiképpen se hagyjuk ki ezt a családi szórakozást!

 

 Csak arra vigyázzunk, hogy elegendő időt hagyjunk erre a kiruccanásra, a Mecsextrém Park ugyanis olyan sokféle játék- és szórakozási lehetőséget nyújt, hogy gyermekünk aligha akar majd egyhamar hazaindulni onnan…

 

Image

 

A már jól bevált játékelemeken kívül – mint az erdei bob, alpesi kötélpálya, zorb, mászófal, x-jump, íjászat, lövészet, lovaglás, rodeóbika, játszóház, kalandvár, ugrálóasztalok, hinták…stb. – a kisgyermekekkel érkezőknek több új szolgáltatást is nyújtanak az idei évben az üzemeltetők. A szezon egyik újdonsága egy nyolc állomásból álló, több mint fél kilométer hosszú tiroli csúszópálya. Idén külön gokartpálya is várja a kicsiket, valamint egész nyáron heti turnusokban napközis nyári tábor várja a gyermekeket. 

 

Elérhetőségek:

 

Mecsextrém Park

7628 Pécs-Árpádtető
Tel.:+36 (72) 515-927 (8-16 óráig),
Fax: +36 (72) 244-440 (nyitva tartási időben)

 

E-mail: info@mecsextrem.hu

weboldal: www.mecsextrem.hu


Vélemény, hozzászólás?