MEGA Játszóház lesz a pestszentimrei Sportkastélyban 2012. október 20-án

A MEGA Játszóház egy gyermekeknek szóló nagy rendezvény, mely immár ötödik éve vándorol városról-városra nyújtva feledhetetlen szórakozást kicsiny vendégeinek. A játszóház keretében lehetőség nyílik önfeledt játékra, mozgásra, szórakozásra, kalandra. Az egyes játékoknál pedig nem kell kifizetni a használati díjat, a belépő egyszeri megfizetése után a játékok korlátozás nélkül használhatóak. A légvárak, csúszdák, akadálypályák, felfújható játszóterek, sportjátékok órákra elvarázsolják a gyerekeket. A színpadon mindeközben színes programok peregnek. Bűvészek, bohócok, énekesek, táncosok váltják egymást, nyújtva színvonalas szórakozást a nézőknek. Az egyes műsorokat 11.00, 14.00 és 16.00 órakor kezdik.

Lehetőség nyílik arcfestésre, lufi-figura hajtogatására, bűvész-trükkök tanulására. A játszóházat már egy éves kortól érdemes látogatni. Az egytől ötéves korig terjedő korosztálynak külön sarkot állítanak össze, melyet csak ők használhatnak. Itt speciális játékok lesznek direkt a kicsiknek. Továbbá, lesz még 3 dimenziós mozi, új térbeli filmekkel. A rendezvényről további információkat kaphatnak a http://www.megajatszohaz.hu web oldalon.

A játszóház rendszeresen ellátogat a Sportkastélyba, mely ideális, nagy területet biztosít. Ki tud alakulni az igazi „MEGA” érzés, mikor is sok-sok gyerek egyszerre játszik önfeledten.
A Sportkastély a 1188 Budapest, Kisfaludy u. 33/c sz. alatt található, a tágas parkolóban kényelmesen lehet parkolni a rendezvény ideje alatt.

https://s3.tarhelyadmin.com:2096/cpsess4849930524/3rdparty/roundcube/index.php?_task=mail&_action=get&_mbox=INBOX&_uid=8246&_part=4

A belépő díjak: gyermekjegy 700 Ft/ félóra, 1300 Ft/óra vagy korlátlan1800 Ft/nap. Kísérőjegy 400 Ft/nap.
Mindenkit sok szeretettel várnak a rendezők.

Vélemény, hozzászólás?