Mikulás varázslatos birodalma Karácsonyig az Arena Plazában

Mosolygó Mikulás, lilaruhás manók, 3D mozi és számtalan meglepetés: erről szól a Mikulás Birodalom egészen karácsonyig az Arena Plazában. A gyerekek hazánkban idén először pillanthatnak be a karácsonyi filmekből ismert mesés Mikulás-házba, ahol személyesen találkozhatnak a Nagyszakállúval is.

A Télapó hangulatos, hófödte otthonát karácsonyfák szegélyezik és díszkivilágításban pompázik. A Mikulás birodalmában a gyerekek először a manókkal találkozhatnak, akikkel együtt egy mókás 3D animációs filmet nézhetnek meg. A mese a Mikulásról, a manókról és Rudolfról, a rénszarvasról szól, akik minden akadályt legyőzve segítenek a Nagyszakállúnak az ajándékok eljuttatásában. A film után az apróságok beléphetnek az ünnepi díszbe öltöztetett nappaliba, ahol a piros ruhás, mindig vidám Mikulástól személyesen kívánhatnak és egy versért, énekért cserébe ajándékot kapnak.

Nagy találkozások, felejthetetlen karácsonyi filmek és meglepetések színesítik a Mikulás Birodalom mindennapjait, amiből nem érdemes kimaradni!

Mikulás birodalmába a belépés ingyenes, a  látogatás kb. 20 percig tart.  Előzetes időpontfoglalás a www.arenaplaza.hu weboldalon, vagy a helyszínen.

Helyszín: Arena Plaza, 1. emeleti rendezvényhelyszín (Media Markt előtt)

Vélemény, hozzászólás?