Pannónia Nemzetközi Díszmadár Kiállítás és Dísznövény Vásár a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban 2011. október. 7-9.

Idén kilencedik alkalommal jönnek össze a magyar és a környező országok madarászai, hogy a nemzetközi hírű zsűri előtt megmérettessék kedvenceiket.

A természet szeretete és védelme a földi élet első számú feltétele, mely nem csak napjaink, de a jövő nemzedékének életét, életminőségét is alapvetően meghatározza. A Pannónia Díszmadár és Díszállat Közhasznú Egyesület egyik legfontosabb küldetése a természet- és környezettudatos gondolkodásra nevelés, melyhez a szervezők tapasztalatai szerint a madarak megszerettetésén keresztül egyenes út vezet.

A madártartás és -tenyésztés mára hazánkban is igazi sporttá nőtte ki magát. Ez a sportszeretet és sporttársi tisztelet köti össze a szövetség tagjait. Céljuk honosítani minden, Európában már ismert madártartási és kiállítási szokást, technológiát és hagyományt, amely a madarászatot korszerűbbé, előremutatóbbá tudja tenni hazánkban.

Ezen az októberi hétvégén ezernél is több papagáj, kakadu, ara és egzotikus madár verseng az egyesület által kiírt kupákért. Látogatóink a természet állat-csodái mellett a Dísznövény Kiállítás és Vásár nyújtotta üde zöld színkavalkádot is megtekinthetik, sőt haza is vihetnek belőle!

Minden természetbarát érdeklődőt szeretettel várunk!

Nyitva tartás:
péntek: 10-18 óráig
szombat: 9-18 óráig
vasárnap: 9-16 óráig

Belépőjegy árak:
felnőtt: 1350 Ft
gyermek (3-14 éves korig): 1150 Ft
csoportos (óvodai és iskolai csoportok számára): 850 Ft
családi (2 felnőtt és 2-3 gyermek részére): 4500 Ft
A fagy birodalma című időszaki kiállítás csak külön jegy vásárlásával látogatható.

Bővebb információ: www.mdposz.hu

A kiállítás főszervezője a Pannónia Díszmadár és Díszállat Közhasznú Egyesület.

Vélemény, hozzászólás?