Piknik a város közepén

Új közösségi programsorozattal jelentkezik az Akvárium

A nagyvárosi forgatagban a budapestiek egyik kedvenc zöld mentsvára, az Erzsébet téren található park ad otthont az Akvárium Klub legújabb programsorozatának. Az Erzsébet-utalvány bemutatja a Vasárnapi Piknik névre keresztelt eseményt, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt családoknak, baráti társaságoknak vagy bárkinek, aki egy jó beszélgetésre, kellemes környezetre, na meg persze érdekes programokra vágyik.

A gyermekek táncolhatnak például Szalóki Ági koncertjén, a nagyobbak pedig művészi hajlamaikat is kiélhetik a FessNeki! program keretein belül, a sportolni vágyók pedig akár egy közös jóga órán is részt vehetnek. Érdemes magunkkal hozni megunt ruhadarabjainkat is, hiszen amíg a gyerekek figyelmét a játékos ismeretterjesztő feladatok kötik le, addig ötvösök, varrónők, kellékesek, iparművészek, jelmeztervezők és színházi szakemberek közreműködésével teljesen új ruhadarabokat varázsolhatunk magunknak.

De ez még nem minden: az igazi közösségi élményt letéti díjért igénybe vehető pléd és piknikkosár adja, a benne található finomságokkal pedig pont annyi energiához juthatunk, hogy a nap végén még könnyűszerrel részt vehessünk az interaktív tánctanításon.

A közösségi élményt és a hét végére aktív kikapcsolódást ígérő programsorozat augusztus 30-tól, vasárnaponként várja a látogatókat az Erzsébet téren.

Vélemény, hozzászólás?