Rajzpályázat gyermekeknek

A Mucius Scaevola Kft. rajzpályázatot hirdet 6 éves (vagy annál kisebb) gyermekek számára egyedi vászonképekért. Legyen saját képgalériád gyermeked rajzaiból!

Rajzokat, festményeket, montázsokat várunk, bármiről, ami igazán érdekli a legkisebbeket. Gyermekeink szivacsként szívják magukba az élményeket, a tudást, és kreatív énjük már ilyenkor meg tud mutatkozni. Fejlődésük elengedhetetlen része az önkifejezésre való nevelés, az egészséges versenyszellem kialakítása. A gyermeki fantázia ráadásul határtalan, és ebben a korban is már igazi remekművek születhetnek. Azokat az alkotásokat várjuk, amik a család tetszését leginkább elnyerték, és szeretnék, hogy tökéletes minőségben a lakás dísze legyen. Hiszen, a nyeremény nem más, mint a gyerekünk csodás rajza óriási, tökéletes minőségű vászonképen. A pályázatra e-mailban és postai úton egyaránt várjuk az alkotásokat, melyekre a facebookon folyamatosan lehet majd szavazni.

A pályázat részletei és szabályai:

Pályázat résztvevői: 6 éves vagy annál kisebb gyerekek. A pályázat benyújtásától kezdődően a kiskorú pályázó nevében annak törvényes képviselője jár el.

Téma: Szabadon választott. A pályaművek elkészítéséhez bármilyen rajz-, festő-, színező technika felhasználható, részben vagy egészben digitális technikával készített pályaművek azonban nem vehetnek részt a  pályázaton. A pályázati felhívásra csak saját pályaművek küldhetők be. Egy pályázó több alkotással is nevezhet.

Beküldési határidő: 2015. május 24. (vasárnap)

Beküldés módja: Elektronikusan a simplementehu@gmail.com e-mail címre, valamint postai úton az alábbi elérhetőségre: Mucius Scaevola Kft., 1107 Budapest, Fogadó utca 3.

A levélben minden esetben kérjük feltüntetni a gyermek nevét és életkorát, illetve a szülők nevét, címét és elérhetőségét (e-mail cím és mobil telefonszám). A postai úton beküldött pályaműveket nem áll módunkban visszaküldeni! A Pályázók személyes adatait (lakcím, elérhetőségek) harmadik fél számára nem adjuk ki.

A pályázaton résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy alkotásaikat és nevüket nyilvánosságra hozzuk, és a pályaműveket a továbbiakban saját promóciós eszközként használhassuk mindenféle ellentételezés nélkül.

A Pályázó tudomásul veszi, hogy szerzői jogdíj a pályázaton résztvevő rajzzal kapcsolatban nem illeti meg. A Pályázó visszavonhatatlanul hozzájárul nevének a pályaművel kapcsolatban történő nyilvánosságra hozatalához.

A szavazás menete:

Minden képet feltöltünk a Simplemente.hu facebook oldalára (https://www.facebook.com/simplementehungary) a gyermek keresztnevével és életkorával, ahol a közönség lájkolással szavazhat a neki legjobban tetszőkre. A legtöbb szavazatott kapó pályaműveket díjazzuk.

Közönségszavazás határideje: 2015. május 31. (vasárnap)

Szavazni folyamatosan, a beérkező pályaművek nyilvánosságra kerülésével egyidőben lehet.

A beküldött pályázatok közül az első három legtöbb lájkot begyűjtő képet vászonra nyomtatjuk, így örök mementó lesz a család számára a gyermek fiatalkori tehetsége.

Nyeremények:

          Első helyezett: A győztes pályaművet egy 90×60 cm-es vászonra nyomtatjuk. (Amennyiben több művel is nevezett, ez esetben kérheti az összes képet kisebb méretben nyomtatni.)

          Második helyezett: 60×60 cm-es méretű vászonkép a beküldött pályaműről.

          Harmadik helyezett: 40×60 cm-es méretű vászonkép a beküldött pályaműről.

Továbbá, minden résztvevőnek 10% kedvezményt biztosítunk egyéni vászonkép rendeléséből.

A nyertesek helyett a nyereményhez közvetlenül kapcsolódó közterheket a szervezők fizetik meg.

Eredményhirdetés: 2015. június 1. (hétfő)

A nyerteseket e-mailben, vagy postai úton értesítjük.

A Pályázó tudomásul veszi, hogy a pályaművel – annak megküldését követően – a Szervező teljes körűen maga rendelkezik. A Pályázó és a Pályázó törvényes képviselője az alkotás beküldésével akként nyilatkozik, hogy megismerte, megértette és elfogadja a részvételi szabályzatban foglaltakat, azaz a pályázat szabályait.

 

Vélemény, hozzászólás?