SIÓ rajzpályázat gyerekeknek – segítsd társaidat

Segítsünk együtt!

A SIÓ az idén is kéri a Te segítségedet, hiszen nagyon fontos, hogy nyitott szemmel járjunk.


Indulj Rajzpályázatunkon, segítsd társaidat.

Nem mindenki tehet arról, hogy milyen helyzetbe jutott, vannak szegényebb és tehetősebb családok. Te is tudod, hogy nem mindig a pénz a legnagyobb segítség, van, amikor egy kis odafigyelés, támogatás, szeretet sokkal többet számít.


Ismerd meg a közösség erejét!

Kik azok a SIÓgyerekek?

Ez az új fogalom a Köszönjük, SIÓ! Iskolatáska Program pályazatainak köszönhetően alakult ki. A SIÓgyerekek azok, akik a SIÓ által bármilyen módon részesülnek élményekben, ajándékokban, programokban, pályázatokban. Ha Te is szeretnél SIÓgyerek lenni és ebbe a nagy családba tartozni, fogj össze velünk, és rajzolj, játssz velünk!

RAJZPÁLYÁZAT

„Te mivel javítanád saját és barátaid életét együtt a SIÓ-val?”


Készíts rajzot, add oda tanárodnak
, hogy az iskola pályázatába tehessék és elküldjék nekünk! Így a SIÓ támogathatja iskolatársaidat. Nem számít hány éves vagy, ha általános iskolába jársz, a Te helyed is a segítő rajzolók között van!


Munkádat jutalmazzuk, a 100 legjobb ötlet beküldője SIÓ ajándékcsomagot kap!
A legügyesebb közösségek pedig SIÓbulit nyerhetnek iskolájuknak!

Hogy mi az a SIÓbuli, itt megtudhatod!

Rajzodat, iskolád pályázatának beérkezése után, megjelentetjük az Interneten található Galériában, ahova a közösségi oldalakról is ellátogathatsz szüleiddel. Addig pedig böngészhetsz a tavalyi munkák között.

Ne felejtsd el, olvashatóan rajzod hátuljára írni saját neved, iskolád nevét és az osztályodat! Hogy tanárod tudja, kinek a munkáját csatolja Iskola pályázatához.

 

Kérjük, továbbra is járj nyitott szemmel, és segíts mindazokon, akiken tudsz. Nemcsak nagy tettekkel, hanem apró, néha semmiségnek tűnő mozdulatok, egy mosoly, máskor csak egy kedves kérdés vagy egy új ismeret megosztása is nagy öröm és segítség lehet társaidnak, barátaidnak.

A SIÓ máskor is kéri majd a Te segítségedet, kérjük, egész évben figyeld a SIÓ programokat.
Élj aktívan és egészségesen, figyelj oda, hogy mit iszol és eszel!

 

Köszönjük, hogy segítesz nekünk és Társaidnak!

(Forrás: www.koszonjuksio.hu/gyerekeknek.php#mutasd)

Vélemény, hozzászólás?