Színpompák – színpampák Foglalkozások kicsiknek a Szépművészeti Múzeumban

Színpompák – színpampák
Foglalkozások kicsiknek a Szépművészeti Múzeumban


A foglalkozás menete
A foglalkozások egy adott téma köré épülnek, és két részből állnak. A galériában tett séta során műalkotásokat nézünk közösen, játékos formában. A múzeum műhelyében pedig az adott témához kapcsolódó alkotómunka folyik. Az alkotás és a galériában tett séta sorrendje a napi program szerint változhat.


A 2011 őszi félév címe: Erdőn-mezőn János
Életkor: 5-7 évesek
Időpont: szerda 16.00 – 17.30
Első alkalom: szeptember 28.
Utolsó alkalom: december 13.


Ruházat
A műhelyben festünk, ragasztunk, vágunk, stb. Célszerű ennek megfelelően öltöztetni a gyerekeket.


Gyülekezés
A múzeum gyerekfoglalkoztatójában (Dózsa György úti porta) 15 perccel a kezdés előtt Kérlek titeket, ne késsetek! A bemelegítő játék után legtöbbször elindulunk a galériába, és ott igen bonyolult megtalálni minket.


Evés-ivás
A munka során gyakran megszomjaznak a gyerekek, jó, ha van velük egy kis innivaló. Enni nem szoktunk a foglalkozások alatt.


Próba alkalom
Az első alkalommal mindenki belekóstolhat a Színpompák világába. Ez lehetőség arra, hogy a gyerekek eldönthessék, szeretnének-e járni, és ilyenkor derül ki az is, hogy elég érettek-e arra, hogy járjanak.


Az előzetes jelentkezéshez az alábbi adatokra van szükség, amelyeket a zsofia.tettamanti@szepmuveszeti.hu címre küldjétek el.


Név:
Születési dátum:
Szülő(k) mobil:
Szülő(k) email cím.
Postacím:
Bérlet


A foglalkozásokra állandó csapatot várunk, éppen ezért a befizetés havonta megvásárolandó négy alkalmas bérlet formájában történik. A négy alkalmas bérletet a jegypénztárban lehet megvenni (alkalmanként 900 Ft) 3600 Ft-os áron.
Várok mindenkit szeretettel:


Tettamanti Zsófia
múzeumpedagógus

Forrás: www.szepmuveszeti.hu/web/guest/szepmuhely/szakkorok/szinpampak/kicsi

Vélemény, hozzászólás?