Tódor és Lackó története – környezettudatos mesepályázat

Mese író pályázat

 

Folytasd Te is Tódor és Lackó történetét!

 

Olvasd el bevezető mesénket Tódor, a környezettudatos, vidám manó és Lackó találkozásáról és folytasd bátran a képzeleted elengedve történetüket, kalandjaikat, csíntevéseiket.

Konkrétumok: Vannak adatok, melyek szükségesek, hogy egyezzenek minden mesében,(hiszen folytatásai egymásnak a mesék), ezeket itt találod

 

Ötletbörze: Nem tudod hogy is kezd bele, vagy milyen témával? vagy Ha úgy érzed épp téma javaslatod van, de megírni nem tudnád: kattints ide!!

 

Pályázat beadásának módja: Mesédet kérjük elektronikusan küldd be nekünk a barana.judit@ntkreativ.huAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre. Az e-mail tárgyába írd „Tódor mese”. A mesét csatolva küldd, és a végén tüntesd fel neved, címed, telefonszámod és életkorod. Természetesen címed és telefonszámod nem kerül nyilvánosságra.

 

Beadási határidő: A meséket folyamatosan várjuk, a beérkező művek folyamatosan kerülnek fel oldalunkra.

 

Bevezető mesét itt találod: www.nagyterv.hu

 

Kérdéseiteket Barna Judit várja: 0620/ 232 57 46, barna.judit@ntkreativ.hu

 

Pályázaton részt vehet: mindenki, legyen gyerek, felnőtt, egyén, de akár csoport is.

 

Pályázatok terjedelme: Írj mesét akár fél oldalban, akár kisregényben, mindent szívesen látunk. Fenn tartjuk a lehetőséget arra, hogy kiadványba kerülésekor megvágjuk, természetesen a Te segítségeddel.

 

Pályázat értékelése: A Nagy Terv honlapján minden mese megjelenik, ez után a honlapon leadott vélemények és a nagyterv csapatának zsűrizése alapján kerülnek a mesék kiadásra.

 

Mesék megjelenése: A zsűrizés után a legjobb mesék megjelenésekre számíthatnak. A megjelenések módja jelenleg többféle képen lehetséges (kisebb kiadványok, újságok, mesekönyv). A mesék megjelenése folyamatos.

A pályázat beadásával a pályázó lemond minden további jogról és eláll minden további követeléstől a pályamunkájával kapcsolatban. A Nagy Terv fenntartja a jogot több pályamunka együttes felhasználására és szükségleteinek megfelelően méretésenk megvágására. A pályázat feltételeinek megváltoztatására a Nagy Terv a jogot fenntartja.

(Forrás:http://nagyterv.hu/uj/nagyterv/meseiro-palyazat.html)

Vélemény, hozzászólás?