Kaszinó szerencsejáték és rulett a legtöbb nyereményszorzóval

  1. 21 Kaszinó: A Felhasználói Élmény Javítása: Most az új kaszinók olyan gyakran jelennek meg, hogy azt hittem, itt az ideje, hogy számba vegyük ezeket az újonnan érkezőket, és összeállítottuk a legjobb új online kaszinók listáját 2023-ben.
  2. Gioo Kaszinó: Valódi Játékosok Őszinte Véleményei és Értékelései - Weboldalunk a rendelkezésre álló legjobb online nyerőgépek közül néhányat tartalmaz, amelyek mind gyorsan betöltődnek a böngészőben.
  3. Alipay Kaszinó: A Legjobb Online Kaszinó Bónuszok: Theyve is hozzá több asztali játékok a könyvtár.

Új kaparós sorsjegy 2023 november

Coinplay Kaszinó: A Legjobb Taktikák és Stratégiák
Ezek mind relevánsak az online kaszinó szektoron belüli induló vállalkozások számára, valamint minden olyan vállalat számára, amelynek célja, hogy az elkövetkező években az iparág része legyen.
Excitewin Kaszinó: Hogyan Válasszuk Ki a Megfelelő Slot Játékot?
Az arisztokrata játék nem vonás egy csodálatos választéka különböző állati ikonok néhány vad spinning akció, de aztán megint, így nem sok más játékgépek.
Ez a céltudatos megközelítés frissítő, és már meghozta gyümölcsét a hozzáértő vezetőség számára.

Nyerőgépek é nyerő magyar web játékgépek 2023

Winward Kaszinó Felhasználói Vélemények és Tapasztalatok
A grafika is jó animációk és hanghatások, a grafika több mint megfelelő.
Zip Kaszinó: Hogyan Kezelje a Játékosok a Szerencsejátékfüggőséget? Vélemények és Tanácsok
A résidők rajongói örömmel tudnák, hogy a kaszinó a slot variációk széles skáláját kínálja.
Grandkaszinó Kaszinó: A Kaszinó Játékok Népszerűsége és Kritikái

Tódor és Lackó története – környezettudatos mesepályázat

Mese író pályázat

 

Folytasd Te is Tódor és Lackó történetét!

 

Olvasd el bevezető mesénket Tódor, a környezettudatos, vidám manó és Lackó találkozásáról és folytasd bátran a képzeleted elengedve történetüket, kalandjaikat, csíntevéseiket.

Konkrétumok: Vannak adatok, melyek szükségesek, hogy egyezzenek minden mesében,(hiszen folytatásai egymásnak a mesék), ezeket itt találod

 

Ötletbörze: Nem tudod hogy is kezd bele, vagy milyen témával? vagy Ha úgy érzed épp téma javaslatod van, de megírni nem tudnád: kattints ide!!

 

Pályázat beadásának módja: Mesédet kérjük elektronikusan küldd be nekünk a barana.judit@ntkreativ.huAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre. Az e-mail tárgyába írd „Tódor mese”. A mesét csatolva küldd, és a végén tüntesd fel neved, címed, telefonszámod és életkorod. Természetesen címed és telefonszámod nem kerül nyilvánosságra.

 

Beadási határidő: A meséket folyamatosan várjuk, a beérkező művek folyamatosan kerülnek fel oldalunkra.

 

Bevezető mesét itt találod: www.nagyterv.hu

 

Kérdéseiteket Barna Judit várja: 0620/ 232 57 46, barna.judit@ntkreativ.hu

 

Pályázaton részt vehet: mindenki, legyen gyerek, felnőtt, egyén, de akár csoport is.

 

Pályázatok terjedelme: Írj mesét akár fél oldalban, akár kisregényben, mindent szívesen látunk. Fenn tartjuk a lehetőséget arra, hogy kiadványba kerülésekor megvágjuk, természetesen a Te segítségeddel.

 

Pályázat értékelése: A Nagy Terv honlapján minden mese megjelenik, ez után a honlapon leadott vélemények és a nagyterv csapatának zsűrizése alapján kerülnek a mesék kiadásra.

 

Mesék megjelenése: A zsűrizés után a legjobb mesék megjelenésekre számíthatnak. A megjelenések módja jelenleg többféle képen lehetséges (kisebb kiadványok, újságok, mesekönyv). A mesék megjelenése folyamatos.

A pályázat beadásával a pályázó lemond minden további jogról és eláll minden további követeléstől a pályamunkájával kapcsolatban. A Nagy Terv fenntartja a jogot több pályamunka együttes felhasználására és szükségleteinek megfelelően méretésenk megvágására. A pályázat feltételeinek megváltoztatására a Nagy Terv a jogot fenntartja.

(Forrás:http://nagyterv.hu/uj/nagyterv/meseiro-palyazat.html)

Vélemény, hozzászólás?