Zsámbéki-medence Juniális, családi program Herceghalmon 2011.06.26

Az egész napos rendezvény részeként a térség lakosságának szórakoztatására is gondoltak: változatos, minden korosztály számára érdekes, elsősorban a családoknak szóló programokkal és fellépőkkel tesszük teljessé a napot.

Van egy Zseniális ötletünk!

Töltse velünk a hónap utolsó vasárnapját Herceghalmon, amikor első alkalommal rendezzük meg a Zseniális – Zsámbéki-medence Juniálist.

A Zseniálist azért hívtuk életre, hogy a Zsámbéki-medence települései bemutassák egymásnak és az ide látogató turistáknak kultúrájukat, hagyományaikat és látnivalóikat. Meg fog lepődni, hogy a közvetlen környezetében mennyi új, érdekes, eddig talán még nem is ismert érték fedezhető fel. Célunk a hagyományteremtés, hosszú távon pedig a szorosabb együttműködés a kulturális értékek megőrzésében és a térség idegenforgalmi látogatottságának növelésében.

Éppen ezért a kiállítók, előadók kiválasztásánál és a program összeállításánál a helyi csoportokat, tradíciókat részesítettük előnyben. Itt a lehetőség arra, hogy személyesen is találkozhassanak polgármestereikkel, hogy kötetlenül beszélhessenek fontos kérdésekről, a térség jövőjéről!

A színpadon reggeltől estig változatos programokkal várjuk Önöket: gyerekműsor, helyi csoportok fellépései, kabaré, sztárok, mulatós zene.

Jöjjön és szurkoljon a települések polgármestereinek, akik összemérik főzőtudásukat egymással, és kiderül, melyikük nyeri el a „Zseniális szakács” címet! Aki lemarad a polgármesteri gulyásról, annak sem kell éhen maradnia. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, lesz majd Tökipompos, vattacukor, fagylalt, kürtőskalács, borkóstolás, sörcsapolás…

Vegyen részt családjával a különféle sport- és ügyességi vetélkedő játékainkon, vagy nevezzen barátaival, családtagjaival együtt a kispályás focibajnokságra!

Az esti jó hangulat megteremtéséről a Defekt Duó, Vastag Csaba valamint a Tornádó Zenekar gondoskodik.

Várjuk Önt és családját 2011. június 26-án 10.00 órától Herceghalmon, a Fő téren. Jöjjenek el, és legyen részesei az első Zseniálisnak!

Bővebb információ: www.zsenialisfesztival.hu

Vélemény, hozzászólás?