Ásvány- és Ékszerbörze a Lurdy-házban 2014. Április 05-06.

Gyönyörűek, színesek, különlegesek, értékesek. Nincs olyan ember, akinek ne akadna meg rajtuk a szeme. Csiszoltak és természetesek, marokkövek, díszkövek, ritkaságok, ásványok és ékszerek – a 10. Lurdy-Házi Ásvány és Ékszerbörzén, 2014. április 5-6-án, a tudomány és a szépség kedvelői is megtalálhatják, amit keresnek.

Április első hétvégéjén kerül sor az újabb Lelkes Ásványbörzére, amely – aki már részt vett rajta korábban, biztosan tudja – sosem okoz csalódást, és mindig remek kikapcsolódást jelent a legkisebbeknek és a legnagyobbaknak egyaránt. Évről évre több ezer ember indul el ezeken a hétvégéken, hogy hódolhasson egy kicsit hobbijának, szakmájának vagy egyszerűen csak gyönyörködhessen az ásványok szépségében és élvezze a megannyi színes programot.

Az esemény még különlegesebbé varázsolásához naponta négy alkalommal, 3D-s barlangvetítés járul hozzá, amely a korábbi börzék tapasztalatai alapján minden korosztály fantáziáját megragadja. A vetítések során szinte kézzel fogható térérzékelés mellett tárul elénk a barlangok csodálatos világa és a barlangi ásványok szemet gyönyörködtető képe. Ráadásként az igazán kalandvágyók sem maradnak  program nélkül, hiszen a kígyósimogató most is várja a bátrakat, a vadregényes aranyásófilmek kedvelői pedig maguk is kipróbálhatják az aranymosás techikáját. Mindezek mellett, ha még mindig vágyunk valami egyedi programra, akkor ezen a hétvégén is lesz lehetőségünk belepillantani a Delfin-terápia rejtelmeibe. A gyerekeket ráadásul játszóházak, gyermekfoglalkoztatók, kisállat-simogató várja, a felnőttek pedig az Egészségszigeten hallgathatnak érdekes előadásokat, illetve ezoterikus szolgáltatásokat is igénybe vehetnek.

Amiről pedig nem szabad elfelejtkezni, hogy ezekre az eseményekre azoknak is érdemes kilátogatni, akiknek fiókjában ott lapul egy-egy örökségül hagyott vagy éppen ajándékba kapott ismeretlen szépség, hiszen a börzén szakemberek segítenek az ingyenes drágakő-határozásokon.

 

A részletes programról bővebb információ itt olvasható:

https://www.facebook.com/asvanyborze

www.asvanyborze.com

 

10. Lurdy-Házi Ásvány- és Ékszerbörze:

 

Helyszín: Lurdy ház, I.emelet, Könyves Kálmán krt. 12-14

Időpont: 2014. április 5 (szombat) – 6 (vasárnap)

Szombat-vasárnap: 10-19 óra

 

Vélemény, hozzászólás?